Ambar Kurutma Hizmeti

Ambar Kurutma Hizmeti, öncelikli olarak ambarlarda tuttuğumuz ürün ve malzemelerin nem,küf,rutubet gibi ortamlardan kurtarmak için ambar kurutma uygulamasıdır.

Ambar Kurutma Hizmeti

Ambar kurutma hizmeti özellikle ambarda saklanacakların ve depolanacakların ilk günkü gibi kalabilmesi için son derece önemli bir işlemdir.

Ambar nemi kurutma hizmeti bu alanda depolanacak olanların (özellikle yiyecek, içecek vb.) yıpranmaması ve devamlı kapalı alanda kalmalarından dolayı bozulmamaları için gerekli olan ve muhakkak yapılması gereken bir kurutma işlemidir.

Ambar kurutma yapılmasının nedeni alanda bulunan nemin karanlık ve kapalı ortamda çok daha fazla yayılmasını engellemektir.

Ancak bu engelleme işlemini yaparken eski yöntemlerin kullanılmaması gerekmektedir.

Bu eski yöntemler genelde havalandırma cihazları ya da elektrikli ısıtıcılar olmaktadır.

Bu tip cihazlar ile yapılan kurutma işlemi nemlenmeyi gidermemekte aksine nemlenmeyi arttırmakta ve yapılacak olan çalışmayı daha da zorlaştırmaktadır.

Oysaki kurutma işlemi gerçekleştirilirken ambar kurutma cihazı kullanmanız halinde oluşan nemlenmeden tamamen kurtulabileceğiniz gibi, ilerleyen zamanlarda ambarınızda bir daha nemlenme yaşanmasını da engellemiş olacaksınız.

Ambarlarınızı sağlıklı kullanabilmeniz için nem dengesi son derece önemli bir konudur. Ambar içleri karanlık ve kapalı ortamlar olduğundan dolayı nemlenme olayı oldukça sık görülebilmektedir.

Ayrıca ambarlar fazla dolu olduklarında duvarlar kapalı kalırsa nemlenme olayının gerçekleştiğini farkına varılmayabilir ve müdahale edilmek için geç kalınmış olabilir.

Bu sebeplerden dolayı, ambarların belirli aralıklarla kurutulması gerekmektedir. Hem ambarın temizliğinin yapılması, havalandırılmasının yapılması hem de bu işlemlerin yapıldığı sırada ambarın neminin dengelenmesi için kurutulması gerçekleştirilmelidir.

Bu nem dengesi sadece kurutma cihazı ile sağlanabilmektedir. Çünkü kurutma cihazları ortamı yüksek üfleme gücü ile kurutmakta ve gerçekten ciddi bir şekilde sıcaklık yaymaktadır.

Nem bilindiği üzere ıslaklık ile eş anlamlı olduğu için ve bu ıslaklığın bir an önce kurutulması gerektiğinden dolayı, yüksek üfleme gücüne sahip olan kurutma cihazından faydalanmak gerekmektedir.

Ambar nem kurutma cihazı ambar gibi kapalı ve karanlık alanların büyüklüğüne bakmaksızın saatlerce aynı performans ile çalışarak ortamda bulunan fazla nemi yoğunlaştırmakta ve ortamda bulunması gereken nemi dengelemektedir.

Ayrıca ambarlarda depolanan ürünün de ne kadar nemli bir ortamda olması gerektiği nem dengesini sağlamakta önemlidir.

Depolanan ürünlerin olması gerektiği nem oranı belirlenip bu bağlamda bir kurutma işleminin yapılması ürünlerin ambar ortamında sağlıklı bir şekilde kalmasını sağlayacaktır.

Ambar kurutma hizmeti profesyonel kişiler aracılığı ile ve muhakkak kurutma cihazı kullanarak yapılmalıdır. Kurutma cihazının sahip olacağı özellikler kadar kurutma cihazının ambar kapasitesi ile uygun kapasiteye sahip olması da çok önemlidir.

Bu kapasite tam anlamıyla belirlenmez ise yapılan kurutma çalışması yetersiz kalabilmekte ve bu durumdan dolayı hem vakti hem de nakdi kayıplar yaşanabilmektedir.

Kurutma hizmeti almak için firmamız ile irtibata geçmeniz dâhilinde ambarınız kısa süre içerisinde kurutulacaktır.

Kurutma işlemine başlanmadan önce ambar büyüklüğü ve cihaz kapasitesi arasında doğru orantı kurmak son derece önemlidir. Bu doğru orantı kurulduktan sonra ambarınızda oluşan nemlenme sorunu sağlıklı ve kontrollü bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır.

Kurutma cihazlarımızı isterseniz satın alabilir isterseniz de kiralayabilirsiniz. Bizimle kurutma cihazı kullanımı için irtibata geçtiğinizde cihaz adresinize kadar getirilmekte ve cihazın kullanımı hakkında gerekli tüm bilgiler ve ipuçları tarafınıza iletilecektir.

Eğer cihaz kullanımı için profesyonel bir ekibe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız profesyonel ekiplerimiz ile de sizlere hizmet vermekteyiz.

Ambar kurutma firması olarak ambarınızı uzun yıllar boyu sağlıklı bir şekilde kullanmak ve depoladığınız malzemelerin ilk günkü kalmasını istiyorsanız düzenli olarak kurutma cihazı aracılığı ile ambarınızı kurutmanızı tavsiye etmekteyiz.

Eğer düzenli olarak ambarınızı kurutma cihazı aracılığı ile kurutmaz iseniz ambarınızda nemlenme sorunu ile karşılaşmanız kesin olacağı gibi bu nem sorununa önlem almak için gecikti iseniz ambarınızı kullanamama durumu ile karşılaşmanız da söz konusu olabilmektedir.

Ambar kurutma hizmeti işlemi kurutma cihazı ile yapıldığında tahmin edilen süreden çok daha kısa sürede ambarınız eski haline dönebilir ve tekrar kullanılabilir duruma gelecektir.

#ambarkurutmahizmeti #ambarkurutma #ambarnemkurutma #ambarkurutmacihazı #ambarkurutmafirması

AMBAR KURUTMA HİZMETİ